torsdag 20 januari 2011

Fullbokad

Vaknade ganska tidigt, yogade och under tiden steg solen. En fantastiskt solig dag! Fick dra ner persiennerna för att kunna sitta i köket och äta frukost. Plötsligt ringde de från golvfirman som ska fixa våra golv och undrade om de kunde göra det imorn, hur kommer det sig att inga av hantverksgrejerna som den här lägenheten behövt har kommit med någon betänketid? Jag sa självklart att det var ok, det ska bli skönt att få en till del klart och slippa oroa sig om när det ska bli gjort. Men Eksta vet inte riktigt vad de snackar om när de säger att hantverkarna brukar höra av sig veckor i förväg. Säg timmar istället nästa gång, det stämmer bättre.

Men nu har jag i varje fall städat lite och plockat ut ganska många grejer ur både sovrummet och köket. Nu ska jag boka tågbiljetter inför mammas 50årsfest. Hon tänker komma hit och hälsa på i februari, om hon hittar vettiga tågbiljetter. Det ska bli riktigt kul!

Jag vill ha en vettig stol eller bänk till balkongen, skulle vara trevligt att kunna sitta ute och njuta av solen när det är så här fint.

Inga kommentarer: