onsdag 19 oktober 2011

Serier och seriefilmer

Vi är ganska bra på att kolla på serier. Rättare sagt, vi följer fyra serier och alla kommer nu ut med ett avsnitt vardera i veckan. Igår såg vi på säsongsstarten på The Walking Dead (WD) och fortsättningarna på How I met your Mother och House. Idag kom jag på att vi därför missat Landet Brunsås och det tog vi nyss igen. Starten av WD fick mig att inse hur skönt det var när vi låg efter i förra säsongen och bara kunde fortsätta kolla när programmet slutade i någon nagelbitande clifhanger.

Idag har vi kollat på Hulken och i måndags såg vi Captain America, två av Marvels seriehjältar. Tobbe laddar för fullt inför Avengersfilmen som kommer nästa år och det är lite kul även om seriehjältar är lite förutsägbara. Dock ingenting i jämförelse med sina fiender, dom kommer aldrig med överraskningar.

Bara för att namndroppa en till seriehjälte sitter Tobbe nu och spelar Arkham Asylum, ett Batmanspel. Uppföljaren släpps på fredag och han är lite hypad. Det har han varit sen han spelade igen första spelet. Typ två år alltså.

Inga kommentarer: